Ateliere

Unde îl poți găsi pe Croitoraș?

 1. București, bd.  I. C. Brătianu, nr.6. ap.10. et.2. sect.3.  vis-a-vis de Spitalul Colțea, zona Universitate,

 tel: 0737.00.88.00.  

2. București, sos. Mihai Bravu, nr.192-194. sect.2.  zona Piața Muncii- Metrou;

 tel: 073. 00.88.00. 0737.00.88. 03;

 

**CROITORAȘUL CEL VITEAZ îți oferă posibilitatea de a-ți ajusta sau retușa hainele din garderoba personala. **

Indiferent de complexitatea solicitarii dumneavoastră – de la crearea unui tiv simplu si până la strâmtat sau modificat orice tip de articol – CROITORAȘUL CEL VITEAZ, prin* CROITORAȘI*I lui, are calificarea necesară pentru a efectua orice tip de modificare a hainelor.

* CROITORAȘUL CEL VITEAZ***, vă garantează că toți  CROITORAȘII  ** lui sânt pregătiți să înțeleagă exact ceea ce vă doriti, să modifice sau să retușeze în cel mai scurt timp un produs vestimentar, astfel încât să aibă exact aspectul pe care vi l-ați dorit.

Iată câteva motive esențiale pentru care merită să apelezi la serviciul de retușare sau ajustare a garderobei, propus de CROITORASUL CEL VITEAZ:

Te ajută să transformi hainele vechi în ținute cu o nouă personalitate, la modă!

Iți ajustează noile piese din garderoba, pentru o potrivire perfectă cu dimensiunile și conformația ta!

Economisesti bani, timp si energie!

La CROITORAȘUL CEL VITEAZ, puteți da o nouă viață hainelor din garderoba dumneavoastră sau le puteți retușa pe cele noi.

Te ajută să transformi hainele vechi în ținute cu o nouă personalitate, la modă!

Garderoba ta este plină de piese vestimentare vechi pe care fie le-ai cumpărat prea mari, fie ți se pare că nu mai sunt în tendințe în acest sezon? Noul serviciu te ajută să-ți retușezi garderoba, astfel încât să îi dai un suflu nou și modern, perfect adaptat trendurilor actuale. Scurtează, modifică și accesorizează piese vestimentare vechi apelând la serviciul de ajustare oferit de cele patru ateliere ale CROITORASULUI CEL VITEAZ, care-ți personalizează și adaptează garderoba conform preferințelor tale.

Iți ajustează noile piese din garderoba, pentru o potrivire perfectă cu dimensiunile și conformația ta!

Dacă și tu te-ai lovit de una dintre cele mai comune probleme pe care le întâmpină majoritatea oamenilor la cumpărături – de a nu găsi haine pe măsura lor – nu este cazul să faci o dramă. Cumpăra-ți outfitul dorit, chiar dacă nu îți vine bine, și adapteaza-l conformatiei si dimensiunilor tale prin intermediul serviciului de ajustare a garderobei pe care ti-l punem la dispozitie CROITORAȘUL CEL VITEAZ. Vei beneficia de asistență din partea croitorilor noștri, care-ți vor transforma ținutele în outfituri perfecte pentru tine. Hainele retușate vor fi modificate astfel încat să-ți pună în valoare avantajele fizice ale corpului și să-ți ascundă subtil defectele.

Economisesti bani, timp si energie!

In loc să cutreieri magazinele în vederea schimbării garderobei sau găsirii ținutelor perfecte pentru conformația și dimensiunile tale, este mai economicos și practic să faci o vizită la CROITORAȘUL CEL VITEAZ, aducând cu tine ținutele vechi, pe care nu le mai porți din diferite motive. CROITORAȘUL CEL VITEAZ ți le transformă în piese vestimentare cu o nouă viață. Apelează cu încredere la serviciile CROITORAȘULUI CEL VITEAZ de ajustare a hainelor din garderoba personală, iar Croitorașul le va da suflul și aspectul pe care-l aștepți de la ele.

Atelier I.C. Brătianu (Universitate)

Adresa: București, bd. I.C. Brătianu, nr.6, ap.10, et.2, sect.3, vis-a-vis de Spitalul Colțea, zona Universitate
Telefon: (+4) 0737 00 88 00;
E-mail: office@croitorasul-cel-viteaz.ro
Orar: L-V 10:00-17:00

office@croitorasul-cel-viteaz.ro

Adresa: București, bd. I.C. Brătianu, nr.6, ap.10, et.2, sect.3, vis-a-vis de Spitalul Colțea, zona Universitate
Telefon: 0737 00 88 00
E-mail: office@croitorasul-cel-viteaz.ro
Orar:
Facebook Google+